Om mig

Jeg elsker at være med til at skabe ting og sætte nye ting i gang. I 2012 startede jeg, sammen min barndomsven Peter, en virksomhed med produktion og webshop-udvikling i Kina, hvor jeg fungerede som bindeled for alle parter. Man lærer på både godt og ondt, og i dag leder jeg efter nye spændende udfordringer i et arbejdsmiljø med dygtige ledere og kollegaer, der vil kunne udvikle mine kompetencer inden for marketing og kommunikation.

Jeg er nysgerrig og eventyrlysten. I 2007 rejste jeg som 22 årig til Nanjing for at lære kinesisk. Efter 6 måneder kunne jeg føre længere samtaler med kinesere og jeg blev boende i Kina i 7 år mens jeg læste og blev kandidat i kinastudier. Jeg elsker at arbejde med mennesker og i 2009 var jeg rejseleder på en stor solformørkelsestur i Kina. Min personlighed er ikke fremstormende, men jeg har lært at bruge den på en god måde og kender dens styrker som jeg bruger både privat og professionelt. Det er heller ikke noget problem for mig at stille mig op foran et publikum og tale. Lige meget om det er foredrag til forsamlinger på op til 600 mennesker eller powerpoint-præsentationer til interne afdelingsmøder.

Som barn og teenager var jeg næsten afhængig af at tegne, og jeg elsker stadig at fordybe mig i kunst og design. Selvom disse ting ikke er mit erhverv i dag, har jeg bevaret min kreative natur og mener at funktionalitet også bør være æstetisk i så vid udstrækning som muligt. Folk husker et mål scoret på baggrund af et smukt opspil eller en teknisk genial finesse, men et klumpspilsmål bliver højst husket ved at være tilstrækkeligt komisk. Jeg spillede selv venstrefløj i Skovbakken og er vild med holdsport og er der en bold i spil skal jeg nok tage min del af ansvaret og bidrage til en positiv holdånd.

Om 3, 5 og 10 år håber jeg at kunne fortælle meget mere om mig selv. Jeg håber at kunne fortælle om de ting jeg har opnået, de mennesker jeg har mødt og stederne jeg har besøgt, men i dag fokuserer jeg på at finde den arbejdsplads, hvor de næste 3, 5 eller 10 år starter.